A szépség belülről fakad – egyenesen a hajhagymából!

Minden problémának van gyökere, így a hajszálak gyengesége is belülről fakad. A fénytelen és erőtlen hajat nem a hajvégekre kent nehéz pakolások fogják megmenteni, hanem az, ha a gyökerüknél kezded az ápolást.

A fejbőrben megbújó hajgyökér és benne a hajhagyma felelősek azért, amit a tükörben látsz. A hajgyökér élő szövet, ellentétben az élettelen hajszálakkal, amiket nap mint nap kiteszünk a fésűnek, a formázásnak, a kémiai anyagoknak és az időjárásnak. Sem idegek, sem élő sejtek nem találhatók a szálakban, állapotuk csupán lenyomata annak, milyen az általános egészségi állapotunk és hogy mennyi tápanyagot volt képes felszívni a hajgyökér.

A haj fejbőrön túli, látható része megszilárdult és magába zárta az ásványi anyagokat, nyomelemeket, de még a méreganyagokat is, amikkel növekedés közben tápláltuk. Persze, ahogy testünk számos sejtje cserélődik, úgy egy hajhagyma élete is véges. Mégis, egyetlen apró hajhagyma 2-6 évig is aktív lehet, így megéri megfelelően táplálni, mielőtt kihullana, hogy átadja a helyét a gyökérben növekvő friss hagymának.

Tudnunk kell, hogy a nők haja gyorsabban nő, mint a férfiaké, emellett később kezdenek őszülni és kopaszodni. A nők hajhagymái intenzívebben dolgoznak, a hajgyökerek pedig hosszabb időn keresztül növesztenek újabb és újabb hagymákat. Éppen ezért különösen fontos, hogy a szorgos sejtek megkapják a megfelelő tápanyagot.

A Hairforce kapszuláit a kétütemű hatásmechanizmus teszi különlegessé. Az esti kapszulák kollagént, hialuronsavat és vitaminokat tartalmaznak. A táplálás szempontjából fontos, hogy ez a keverék kellően hidratálttá és rugalmassá teszi a fejbőrt ahhoz, hogy megfelelő talajt biztosítson a szervezetbe érkező vitaminok számára. A reggeli kapszulában található gyógynövénykivonatok, olajok – ligetszépe- és szőlőmag-olaj – és a haj számára nélkülözhetetlen vitaminok ezután teljes mértékben felszívódnak és hasznosulnak.

A vitaminok és egyéb természetes anyagok nem járnak mellékhatásokkal, és vegyszereket sem tartalmaznak. A csodasamponok és a gyógyszerészeti pakolások hatékonysága kétes, hiszen a problémát kívülről közelítik meg, az eredmény pedig gyakran csak ideiglenes tüneti kezelés. A hajhagymák táplálása belső folyamat, ami magát az élő szervezetet segíti. Az egészséges és jól táplált hajhagymáknak pedig elkerülhetetlen következménye lesz a puha, de erős és csillogó haj.