Prémium hajvitamin igényes férfiaknak

Őrizd meg az önbizalmad a hajkoronáddal együtt

Az AEY Lab alapítói a saját hajkoronájuk megőrzéséért fejlesztették ki a Hairforce-t.

Egy hajvitamin, ami más mint a többi.

A hajkorona mindenki számára fontos, de erre akkor jössz rá csak igazán amikor elkezded elveszíteni. Így voltunk ezzel mi is. Borzasztó érzés látni, ahogy napról napra ritkul a hajad és csökken az önbizalmad. A hajvonalad egyre hátrébb csúszik és az eddig megszokott és szeretett hajstílusod egyre rosszabbul áll és lassan el is kell búcsúznod tőle. Ez az a tehetetlen állapot amibe nem tudtunk beletörődni.

A cél a leghatásosabb férfi haj és szakáll vitamin megalkotás volt.

Meg akartuk találni a lehető legjobb megoldást, ami fenntartható és mellékhatásoktól mentes. Megvettük és teszteltük az összes elérhető férfi hajvitamin-t, sampont és gyógyszer tartalmú készítményt. Sajnos vagy nem hozták a kívánt hatás, vagy súlyos mellékhatásai voltak, sőt volt olyan külső kezelés, aminek csak kellemetlen mellékhatása volt. Ekkor döntöttük el, hogy kifejlesztjük magunknak. Több termékfejlesztő, táplálkozási tanácsadó, hajgyógyász és gyógyszerész bevonásával alkottuk meg hosszú fejlesztés után a megfelelő formulát, ami kikezdhetetlen.

Beleraktunk mindent, ami a férfi hajhagymáinak és fejbőrének egészséges állapotának a fenntartásához és a tápláláshoz szükséges és mindezt az elérhető legjobb minőségben.

Klinikai tesztekre, kutatásokra és egyéni tapasztalatokra támaszkodva kezdtük el a fejlesztést, melynek a végeredménye egy kapszula kombináció lett.

Tehát végül nem megtalálni, hanem megalkotni sikerült.

Fenntartható kezelés.

Csak napi két kapszula. Nem kell kenegetni a fejbőrödet, vagy rajta hagyni fél óráig a samponokat, amik kiszárítják a fejbőrt és korpássá tesznek. Nincs negatív mellékhatása. Ráadásul a Hairforceban lévő vitaminok az egész napos felszívódásának köszönhetően a hajhagymák folyamatosan tápláltak lesznek és aktivizálódnak, amitől újra egészséges és erős hajszál nőhet ki belőlük. A Hairforce-t Magyarország legnagyobb és legprofesszionálisabb étrend-kiegészítő gyártója állítja elő. A tervezett formulát tökéletesen tudták gyártani, de olyan minimális rendelési számot vártak tőlünk, amit évek alatt sem tudtunk volna elfogyasztani. Ekkor jött az ötlet, hogy osszuk meg mással is az örömünk. Megrendeltünk az 5.000 dobozt és csináltunk hozzá egy webshopot, ennek már majdnem fél éve és a raktárkészletünk közel fele már el is fogyott.

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél regisztrált termék.

Regisztrációs száma: 20625/2018

A biotin és a cink hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. A Szabalpálma támogatja a férfiak természetes hajnövekedését.

Hairforce Start

8490 Ft.

1 havi adag a hajhullás elleni kapszula kombinációból.

Tegyél magadért és csökkentsd a hajhullás mértékét és erősítsd meg a hajad és a szakállad.

Hairforce Pro

21.990 Ft.

3 havi adag a hajhullás ellen vitamin komplexből.

Fokozd a sebességét, minimalizáld tovább a hajhullást, tedd erősebbé a hajadat és a szakálladat.

Hairforce Max

39.990 Ft.

6 havi adag Prémium haj és szakáll vitamin.

Max csomag, ha mindent meg szeretnél tenni a hajadért. Hatására a hajhullás teljesen megállhat, ideális alap a tartós hajnövekedéshez.

Hairforce VIP

74.990 Ft.

12 havi adag Prémium haj és szakáll vitamin.

VIP csomag, ha legjobbat szeretnéd magadnak. Hatására a haj szerkezete sűrűbb és erősebb lesz, a hajhagymák újra aktív állapotba kerülnek.