Hogyan működik a Hairforce?

A hajhullás egyik leggyakoribb oka az androgén alopecia…
A hajhullás onnantól nevezhető kórosnak, amikor a napi kihullott hajszálak mennyisége meghaladja a 100 darabot.

Minden hajszálnak van egy ciklusa, amin végigmegy, ez három részre bomlik: a növekedési az Anagén, az átmeneti a Katagén és a nyugalmi a Telogén fázis. Az utolsó fázis végén a hajszál kihullik. Ha a haj kevesebb, mint 80%-a van Anagén, az-az aktív fázisban, akkor beszélhetünk hajhullásról.

Amíg a haj növekedési fázisban van, addig a tápanyagellátása a haj gyökerén és annak kiszélesedő részén a hajhagymán keresztül biztosított.
Ezt hivatott a Hairforce kapszula kombinációja erősíteni és ellátni a kimagasló minőségű hatóanyagaival.

Hatásmechanizmus
A DHT (dihidrotesztoszteron) a tesztoszteronnál egy jóval erősebb hormon, amely a genetikailag érzékenyebb szőrtüszőkre erős és negatív hatással van. Ez a hormon a haj növekedési fázisát lerövidíti, majd a szőrtüszőket miniatürizálja. A DHT kialakulásának a folyamata: Az 5-alfa-reduktáz enzim a tesztoszteront Dihidrotesztoszteronná alakítja, amely a hajhagymák élettartamát drasztikusan lerövidíti, így a tápanyagfelvételük is minimalizálódik, majd a hajszál véglegesen kihullik.

Ennek a folyamatnak a meggátolásában nagyon komoly szerepe lehet a megfelelő minőségű Szabalpálmának és Tökmagolajnak, illetve a Hairforce formulában lévő vitaminoknak és ásványi anyagoknak a maximális tápláltság érdekében.

A működési elve megegyezik az FDA által jóváhagyott gyógyszerkészítményekével is, de sem fejfájás sem potencia zavarok nem léphetnek fel!