Vásárlóink visszajelzése

Nincs fontosabb, mint a ti véleményetek. Ezeket osztjuk meg itt, a leendő ügyfeleinkkel.

Richard

Tisztelt Hairforce! Most rendelek önöktől másodszor! Soha nem hittem volna hogy ilyet leírok mert már sok mindent kipróbáltam de nagyon jó a tabletta amit kifejlesztettek. Úgy érzem és talán már látom is hogy sűrűbb és erősebb lett a hajam. Köszönettel

Ádám

Kedves Hairforce, ígértem, hogy visszajelzek. Nagyon szkeptikus voltam, mert már szinte mindent kipróbáltam. De ez tényleg valami más, valami jobb. Most fogyott el a 3. havi adag és elképesztő a hatása, csak ezt szabadna árulni. Örülök, hogy végül kipróbáltam, már a 2. hónap óta jobb kedvem van mint valaha. Erős és jól állítható a hajam és elöl kezd sűrűsödni is. Köszönöm nektek!

Imre

Üdvözlöm! Korábban beszéltünk, hogy ha elfogy a termékük akkor jelezzem hogy mi változott. Par hete abba hagytam a Minoxidil-t, mert a fejbőröm eléggé viszketett és korpásodott, illetve a hajszálaim gyengülni kezdtek. Így csak a terméküket folytattam önmagában. Az eredmény hozott javulást, a meglevő hajszálaim vastagabbak es erősebbek lettek. A viszketés is abba maradt, gondolom a minoxidil már sok volt a fejbőrömnek. Most rendeltem egy újabb 3-honapos adag Hairforce-t. Ezt most Minoxidil nélkül fogom szedni további javulás érdekében.

Dávid

Sziasztok! Gondoltam leírom a történetem, mert nagyon pozitív lett. Már hajbeültetésre akartam menni, amikor utolsó próbaként megrendeltem a Hairforcet. A legjobb döntés volt, most már 5 hónapja szedem és olyan vastag szálú lett a hajam és olyan mértékben sűrűsödött, hogy végül lemondtam a hajbeültetést. Szuper cucc, csak így tovább, samponotok nem lesz?

Bedő Domonkos
Bedő DomonkosNyíregyháza
Tovább olvasom
Sok vitamin szedtem már, de amikor ezt szedem akkor van ereje a hajamnak. 2 hónap után kipróbáltam egy másikat, de az nem működött és újra sok hajszál maradta a csapban, úgyhogy visszálltem erre.
Tihanyi Péter
Tihanyi PéterBudapest
Tovább olvasom
Fotókkal dokumentálom már 3 hónapja, látható az eredmény, a fodrász is egyből kérdezte, hogy mi történt, mivel mosom, mert sokkal erősebb és van tartása. Nagyon jó termék.
Szőlősi Attila
Szőlősi AttilaDebrecen
Tovább olvasom
Sokkal erősebb lett tőle a hajam és babahajszálak is nőttek, azok még nem erősödtek meg, de remélem elfedik majd a kopasz részeket.
Előző
Következő

Ha te is vásároltál tőlünk, akkor kérlek oszd meg velünk a tapasztalataidat!

Csak hitelesített vásárlói véleményeket hagyunk jóvá! Ha szeretnéd, akkor a lenti űrlapon anonim módon is megírhatod a tapasztalataidat.